OBJEDNÁVKA

Termín

Čas je pouze orientační údaj. Budeme vás kontaktovat ohledně upřesnění.

Kontaktní údaje

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění (zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, dále jen „zákon“) souhlasím se zpracováním poskytnutých osobních údajů.
OBJEDNÁVKA

Jak se stát EFT terapeutem?

Pokud vás láká dráha terapeuta a chcete pomáhat lidem, není na co čekat. V tomto článku se dozvíte pár tipů, jak se stát kvalitním EFT terapeutem, na co v začátcích nezapomenout a jak vést úspěšně terapii podle metody EFT. 

Vzdělání a certifikace

Po absolvování EFT Akademie obdržíte oficiální certifikát, který vám otevře dveře k profesionální praxi EFT terapeuta.

Potřebuji nějakou akreditaci?

Abyste mohli začít vykonávat profesi EFT terapeuta nebo terapeutky, je nutné nejprve získat relevantní znalosti. EFT Akademie, která otevírá již 7. výcvik tohoto půlročního studia, vás dokonale připraví. Díky profesionálně vedenému tréningu, obsahu učiva a praktikování po celou dobu školy, získáte dostatečné znalosti a sebejistotu terapie vykonávat. Pokud chcete v České republice jako EFT terapeut podnikat, neobejdete se bez živnostenského oprávnění pro volnou činnost. Obsah celého učiva EFT Akademie je akreditována MŠMT. Akreditace je udělena na pracovní činnost kouč.

Pamatujte, že dobrého EFT terapeuta z vás neudělá akreditace, nebo mnoho dalších kurzů a razítek. Důležité je zaměřit se co daný kurz nabízí, jaký je obsah samotné školy, a hlavně se zaměřit co nejdříve na praxi.

Během celého studia EFT Akademie, studenti pracují nejen sami na sobě, mezi sebou ve škole, ale také s dobrovolníky ze svého okolí v čase, kdy se nevidíme. Pracují jako terapeuti ve výcviku, a to je neuvěřitelně posouvá v jejich praxi budoucího terapeuta. Společně pak v následujícím třídenním bloku školy vedeme krátkou supervizi a zjišťujeme, jak se jim terapie dařily.

 

 

Pomáhejte druhým

Jako EFT terapeut můžete pomoci lidem překonat jejich osobní bariéry, odblokovat nepříjemné emoce vůči problémům, které řeší a zlepšit kvalitu jejich života.

Jak si vytvořit vlastní terapeutickou praxi?

V dnešní době jsou terapeuti potřební více než kdy předtím. A lze předpokládat, že v budoucnu tomu nebude jinak. Kromě získávání znalostí v oblasti EFT terapie, NLP technik je třeba zaměřit se také na budování svých vlastních schopností v oblasti prodeje a nabízení služeb. 

Součást učiva EFT Akademie je i marketingová a prodejní část, která je pro budoucí terapeuty velmi důležitá a přínosná.

V praxi se lze setkat s jednou velmi častou chybou začínajících terapeutů. Ta spočívá v tom, že terapeuti z počátku investují obrovské jmění do nejrůznějších dalších výcviků a certifikací. A nezaměří se na to, co už umí. Pak zjistí, že díky dalším certifikátům, které střádají, stejně žádní klienti sami od sebe nepřicházejí. Tím nechci říct, že není důležité se stále vzdělávat ve svém oboru.

EFT Akademií prošly desítky žen. Mnohé z nich jsou úspěšné EFT terapeutky. Ale EFT Akademie není jen pro ženy, je určená i pro muže. V současném běžícím výcviku máme jednoho muže a je skvělý!

Některé studentky si tento výcvik dopřály jen pro sebe, za odměnu, pro svůj seberozvoj. Ale všechny, které výcvikem prošly si mnoho uvědomily, najednou jim nepřišlo těžké udělat změny ve svém životě a posunout se dál.

Pokud i vás zajímá tato škola, kde jsou všichni naladěni na ty stejné "vlny", zajímají se o lidskou mysl, emoce, psychiku, kde sdílí své zkušenosti, kde proudí krásná energie a vznikají nová přátelství, tak se přihlaste do výcviku EFT AKADEMIE. Více na www.eftakademie.cz

Staňte se terapeutem, který bude měnit životy k lepšímu. 

 

Objednávka se zpracovává, počkejte prosím...